East Capital Explorer fick två utbetalningar på vardera 20 miljoner euro från fonden i juni 2010 respektive mars 2011, framgår av pressmeddelandet. Per den 31 maj 2012, före den nu aviserade utbetalningen, var värdet på företagets innehav i fonden 29,3 miljoner euro, vilket motsvarade 10 procent av bolagets substansvärde.

Use CreditWise® from Capital One® to monitor your credit score and more. Learn about CreditWise. Learn, grow and focus on what matters Get Started. May 03, 2013 · East Capital Explorer will invest approximately 24 million euros to acquire 51 percent of Starman while the remaining stake of 49 percent will be held by Starman's founders, Peeter Kern and Indrek Kuivallik.